+31(0)299-666069CONTACT

Product was successfully added to your shopping cart.

over ons

 

Wie zijn wij

Wij zijn EEN, we zijn EEN team, en u staat bij ons op EEN. In de buitendienst hebben wij 6 medewerkers welke de werkzaamheden van klein tot groot uit kunnen voeren. Om de buitendienst bij te staan voor de administratieve handelingen heeft Reek Weegtechniek BV 4 medewerkers, welke u bijvoorbeeld kunt bereiken voor factuur vraagstukken of voor bijvoorbeeld het Certificaat.

Een blik achter de schermen bij …… Reek Weegtechniek

 

 

Wegen is weten
Staat u er wel eens bij stil wat dat kost: bij elke weging een procent te veel of te weinig afwegen? Kleine gewichtsafwijkingen in vaste recepten zorgen voor een verschil in kwaliteit en smaak. U wilt uiteraard prijsbewust produceren, met een constante kwaliteit. Na afweging van de belangen die voor u tellen, besluit u ongetwijfeld dat uw weegapparatuur in orde moet zijn.

Organisatie
Zoekt u een persoonlijke service, een redelijke prijs en onafhankelijk advies? Wij bieden dat. Onze organisatie is flexibel en heeft korte lijnen. Er zijn weinig overheadkosten. U kent uw contactpersoon en de monteurs wisselen niet steeds. Wij merken, dat veel van onze klanten dit op prijs stellen. U ook?

Algemeen
Reek Weegtechniek bestaat al sinds 1939. We hebben intussen niet stil gezeten. Onze serviceafdeling repareert en onderhoud alle bekende merken weegapparatuur. Als u nieuwe apparatuur wilt aanschaffen, dan geven wij u gefungeerd en merk-onafhankelijk advies, toegespitst op uw wensen en bedrijfseisen.

Onze klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven met een eigen kwaliteitssysteem. Wij verzorgen voor hen de kalibratie en het onderhoud van de weeginstrumenten. Door onze status als erkent keurder, het samenwerkingsverband met Verispect, en de RvA accreditatie voor kalibraties van weegwerktuigen onder registratienummer K138 en het ISO 9001 certificaat garanderen wij u kwaliteit.

Veel grote en kleine bedrijven in diverse bedrijfstakken stellen al vertrouwen in ons. Laat ons ook aan u bewijzen hoe goed wij zijn! Op “no cure no pay” basis of tegen een kennismakings- aanbod stellen wij ons graag aan u voor. Een blik achter de schermen bij ……

Reek Weegtechniek BV