+31(0)299-666069CONTACT

Product was successfully added to your shopping cart.

Beton centrales

Kalibratie Beton Centrale
Beton centrales
 
Sinds 2005 is Reek Weegtechniek BV geaccrediteerd voor het doen van kalibraties onder nummer K138. Sindsdien kan Reek kalibraties en keuringen doen aan betoncentrales volgens de BRL1801 richtlijn. Deze richtlijn wordt gehanteerd voor het verkrijgen van het KOMO productcertificaat van betonmortel centrales.

Inmiddels hebben wij ons kwaliteitssysteem uitgebreid en kunnen we ook kalibraties verrichten op basis van de NBN B 15-001 en de NEN-EN-206-1 en NEN-8005 normen die de BENOR in België voor betonmortel centrales hanteert en het KOMO produktcertificaat voor bouwdelen van beton in Nederland. Voor het samenstellen van cement en metselcement kunnen we kalibraties aan wegers verrichten conform de BRL2601.

 

Daarnaast bezitten we de erkenning en de toelatingen van onder andere de bekende sturingen:

  • TMS
  • Jonker
  • Dörner
  • Sauter

Hierdoor kunnen wij bij een nieuwe centrale of ombouw, de overeenstemmingsbeoordeling bij het in de handel brengen(eerste Keur) uitvoeren, alsmede formele keuringen bij het aantreffen van verbroken verzegeling. Heeft U een sturing die niet in het rijtje voorkomt, neem gerust contact op, wij zijn in staat om in veel gevallen het benodigde papier werk te regelen.

Wij doen bij kalibraties van betonmortel centrales onze uiterste best om flexibel en klantgericht te werk te gaan. Het is bij ons in veel gevallen mogelijk om op korte termijn ingepland te worden.