+31(0)299-666069CONTACT

Product was successfully added to your shopping cart.

Hufterproof weegschaal

Hufterproof

Ook in openbare ruimtes wegen ? Reek weegtechniek adviseert, construeert en bouwt weeginstrumenten die ook kunnen volstaan aan de strenge normen die soms gesteld worden. Een goed voorbeeld van een dergelijk weegsysteem ( NAWI ) hebben wij geleverd in de vertrekhallen van Schiphol. Kernpunten die we hebben meegenomen waren:

  •          Compleet RVS
  •          Degelijk
  •          Betrouwbaar
  •          En met name Hufterproof

De weegsystemen zijn door de KLM als wijze van proef aangevraagd om er voor te zorgen dat de passagiers zelf een indicatie van het gewicht kunnen krijgen via deze weegschalen.

 

De check-weegschaal welke gebruikt wordt door de ground-stewards en stewardessen worden ook geleverd door Reek weegtechniek en worden ook jaarlijks gekalibreerd en gekeurd.

Deze, voor de passagier laatste weegschaal, is voor handelsdoeleinden geschikt en hiermee kan worden afgerekend met de passagier indien hun bagage te zwaar is.

Het weegsysteem wat er voor zorgt dat er gewichten bekend zijn van de koffers die het vliegtuig in gaan, worden ook jaarlijks door Reek gekalibreerd en gekeurd.

Ook een hufterproof weegsysteem nodig binnen uw bedrijfsvoering ? Neem dan contact op met de verkoop afdeling van Reek Weegtechniek op +31 (0) 299-666069 of stuur een mail naar info@reekweegtechniek.nl